Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

12 Μαρ 2018

Επιμορφωτική ημερίδα «Η πορεία του παιδιού προς την κοινωνική και συναισθηματική ωριμότητα και η αντιμετώπιση των δυσκολιών»

Καλούνται όλες/όλοι οι νηπιαγωγοί που υπηρετούν στα Δημόσια και τα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία της 2ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής (Νηπ/γεία Ν. Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης, Πεύκης, Πεντέλης, Μελισσίων, Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας, Εκάλης),  σε Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Η πορεία του παιδιού προς την κοινωνική και συναισθηματική ωριμότητα και η αντιμετώπιση των δυσκολιών», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ώρα 08:00-14:00, με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. 

Η παρουσία όλων των νηπιαγωγών στην ημερίδα, σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά, είναι υποχρεωτική και συνεπώς τα Νηπιαγωγεία της 2ης Περιφέρειας Π.Α. θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα αυτή.  Παρακαλούνται οι προϊστάμενες να ενημερώσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου τους, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες.   Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας: